KAARJOKI - terästä toimintaasi
   

Jokioisten Lankatehdas

Jokioisten Lankatehtaan juuret ulottuvat vuoteen 1804, jolloin tehtaalla on aloitettu naulojen tuotantoa. Kaarjoki Oy osti tehtaan 1.9.2006 ja jatkaa vuorostaan tehtaan kunniakkaita perinteitä. Tehdas tuottaa lankaa ja verkkoa käyttäen raaka-aineena valssilankaa. Monipuolisen konekannan ja oman tuotekehityksen avulla voimme vastata asiakkaidemme vaativimpiinkin tarpeisiin.

Teollisuuslangat

Lankojen valmistus tapahtuu kylmävetämällä. Raaka-aineena käytetään niukkahiilistä kuumavalssattua lankaa. Vedettäessä lanka lujittuu ja sen sitkeys pienenee eli lanka kovenee. Pinnan laatu ja mittatarkkuus paranevat oleellisesti. Lankaa voidaan myös pehmentää hehkuttamalla.

- Kirkkaat langat
- Hehkutetut langat
- Tyhjiöhehkutetut langat
- Kuumasinkityt langat
- Muovitetut langat

Saat langat kauttamme myös oikaistuna ja katkaistuna. Myös muu jatkojalostus on mahdollista.

 

 

Tuoteluettelo: (Verkot, hehkutetut teollisuuslangat, kuumasinkityt teollisuuslangat, sidelangat, puolatut langat, oikaistut ja katkaistut langat, muut tuotteet)

Tuotehinnasto: (Sama kuin edellä, mutta sisältää hinnat ja vaatii kirjautumisen.)

Nitomalankakauppa

Verkot

Valmistamme monipuolisen valikoiman verkkoja, jotka toimitetaan joko rullina tai laattoina. Joustavan tuotannon ansiosta voimme tarjota myös asiakkaalle räätälöityjä mittoja. Jatkuvassa tuotannossa ovat seuraavat verkkolaadut:

- Sideverkot
- Lietesäiliön suojaverkot
- Väestösuojaverkot
- Eläinsuojaverkot
   
 
Puh./Tel. +358 10 820 2800 • www.kaarjoki.fi
Lämmittäjänkatu 2 • FI-20780 Kaarina • Fax +358 10 820 2802
Humppilantie 12 • FI-31600 Jokioinen • Fax +358 10 820 2801